top of page
Logo Fotograf Gøril Sætre

Bryllupsfotograf for dei som ønskjer
levande og ekte bilete.

bryllup-vestland-firstlook.jpg

Bryllaupsfotograf Gøril Sætre

Draumar som varer evig

De held på å planlegge draumebryllaupet

og det er så mange ting som de skal tenkje på...

Hva er eigentleg eit draumebryllaup?

Eit draumebryllaup er akkurat slik de er!

Det gjenspeglar dykkar personlegheit, dei de er glad i,

og det som betyr noko for dykk. 

Gjer dagen til dykkar heilt spesielle dag, og nyt kvar augneblink saman...

...og la meg få hjelpe dykk med å bevare nettopp desse augneblinka.

brudepar-solnedgand-vestland

Delux

De har allereie via uendeleg med tid og energi til denne fantastiske dagen. Kanskje de  tenkjer; WoW! Dette blir så knall bra! dette vil vi hugse for resten av livet! Med nydelege bilete som fangar stemninga, latteren og gleda, sommerfuglane i magen og alle dei gode klemmane kan de vekke alle desse minna fram på eit blunk. I Deluxe- pakken bevarer eg alt dette for dykk! Her får de 12 timar dokumentert glede, tårer, fest og moro, avslutta med eit heilt nydeleg album som fortel eventyret slik at de kan drøyme dykk tilbake gong etter gong i tillegg til redigerte filer frå dagen

55 000,-

nygift-vestland-fotograf Gøri lSætre

Heildag

For eit par og for ein dag dette vil bli! Tenk på alle minna, følelsene og augneblinka denne dagen kjem til å halde! Ønskjer de å kunne sjå tilbake på alle desse gode stundene i form av bilete, slik at de kan nyte alle minnene som er bevart i dei om og om igjen?

 Under eit heildagsbryllaup dokumenterer eg opp til 10 timer spenning, romantikk og glede, slik at de kan drøyme dykk tilbake. I tillegg får de kring 500 filer i farge eller s/h og eit digitalt forslag på album med litt rabatter, om de skulle sjå at de gjerne vil ha det også.

38 000,-

brudepar-ØvreEide Gård-FotografGørilSætre

Halvdag

Ønskjer de litt av historia frå den store dagen dokumentert med flotte bilete men ønsker ikkje ein fotograf rundt dykk, heile dagen, kan dette være pakken for dykk. Her får de 6 timer med fotografering og et digitalt nettgalleri med kring 250 filer til minne om den fine dagen.

29 000,-

Brudebilde-Vestland-bryllupsfotograf

Portrett & Vigsle

Skal de ha eit lite og intimt bryllaup, og berre ønsker bilete av dykk og seremonien, så er dette lyøsinga for dykk. Denne pakken er kun tilgjengeleg november- april i Vestland fylke. Pakken inneheld opp til 3 timar fotografering samt eit godt utval ferdig redigerte filer som de kan bruke fritt privat.

21 000,-

Charlotte, brud

Etter å ha sett gjennom porteføljen til Gøril og tatt en liten prat på bryllupsmesse ble valget enkelt, en ildsjel innenfor yrket, ivrig, sprudlende og ikke minst, hun hadde de bildene vi ønsket! Definitivt fotografen for vår store dag. I forkant av bryllupet hadde vi en fin samtale der vi diskuterte alt det nødvendige, vi ble litt bedre kjent og var bare enda mer sikker. Vi var heldige å få ha henne med fra morgen til kveld. Man skal lete lenge etter en fotograf som fanger alle de magiske øyeblikkene, men Gøril klarer det. Flink med barn er hun også, vi fikk høre fra gjester at hun var veldig ivrig, men flink å «gjemme» seg for ikke å forstyrre. Nå noen måneder etter bryllupet får vi fortsatt skryt fra gjester på hvor god fotograf vi hadde. Vi er meget fornøyde med fotograf og bilder.

brudepar-ulrikken-Fotograf Gøril Sætre

Ting du kanskje lurer på...

Kan du beskrive stilen din og korleis du jobbar?

Stilen min er hovudsakleg dokumentar, med nokre innslag iscenesette naturlege bilete . Eg er oppteken av å fortelje historia dykkar med bilete og gjer mitt ytterste for å fange dei små og store augneblinka gjennom dagen. Elles er er stilen ganske naturleg og mjuk.

Kva er inkludert i prisen?

Alle pakkane mine inneheld møte før den store dagen. Mitt mål er at de skal være heilt trygge på meg og at eg veit kva ønskjer de har for dagen. De skal nyte og eg skal dokumentere og saman skapar vi magi. i tillegg inneheld prisen redigerte filer til privat bruk ( antallet varierer ut i frå kva pakke de vel). I Delux- pakken er album også inkludert.

Kvar held du til / kvar fotograferer du?

Eg held til yst ved Sognefjorden, omringa av ven vakker vestlandsnatur, men reiser gjerne vekk for å fange dykkar store dag. Per dags dato har området strekt seg frå Lofoten i nord til Roma i sør, England i vest til Finland i aust. 

Har vi møte på førehand?

Ja, vi har alltid møter før den store dagen! Kjemien er kjempe viktig, og då er det fint å bli litt kjent på førehand. Alt etter kvar de held til i landet, foregår dette på nett eller eit faktisk møte i god tid før bryllaupet. 

Og eg er alltid tilgjengeleg for mine supre brudepar. Med over 10 års erfaring har eg både tips og råd på lur.

Når får vi filene og kva kan vi gjere med dei?

Filene vert tilgjengeleg innan 8 veker etter fotografering mot at alt er betalt. Filene kjem ferdig redigert i farge eller svart/kvitt og kan brukast privat og på sosiale medier mot kreditering. Eg gjev ikke frå meg uredigerte filer, då det ligg mykje arbeid og kjærleik til faget bak kvart einaste bilete eg gjev dykk og vidaresal av filer er ikkje lov utan avtale med meg. 

Når og korleis betaler vi?

Betalinga er delt opp i 3 like delar. Fyste del vert sendt ut når de booker og signerer avtalen, denne delen er ikke refunderbar om de vel å bryte avtalen. Den andre innbetalinga er kring 14 dager før bryllaupet, medan siste del er kring 14 dager før de får tilgang på filer.

Kan vi kjøpe album/ andre produkt av deg?

Så klart kan de det! Eg meiner heilt klart at bilete gjer seg aller best i fysisk form, om det skulle være i form av eit nydeleg stort bilete på veggen eller eit vakkert album som fortel eventyret. Eg er klar til å hjelpe dykk og eg jobbar kun med profesjonelle leverandører som garanterer høg kvalitet.

Er reise inkludert i prisen?

Reise og opphald er nok ikke inkludert i prisane, men basert på faktiske kostnadar.

Når / korleis booker vi deg?

Om de likar stilen og ønskjer å booke meg, anbefaler eg at de tek kontakt via skjemaet her, så tek vi oss ein prat på nett og ser om kjemien stemmer så tek vi det der i frå. For å sikker dato må ein også signere avtale og betalt fyste delbetaling. Uansett om de vel meg eller nokon andre, er det lurt å være tidleg ute så de er sikker på å få det de ønskjer. Eg tek no imot booking for  2023/24.

Tek du andre typer bilete også?

Det gjer eg! Hovudsakleg jobbar eg med å fange minneverdige augneblink for nydelege menneskje både i bryllaup og meir kvardagslege settinger. Ta gjerne turen innom sida AUGNEBLINK her, så kan du sjå litt meir om du ønskjer.

Ønskjer du litt meir informasjon, tips & råd
Bryllupsbilder vestland

Sunniva, brud

Gøril Sætre var fotograf på bryllupsdagen vår i august 2019. Vi hadde heldagsfotografering og er veldig glad for vi valgte det. Gøril foreviget små og store øyeblikk gjennom hele dagen. Ett stikkord for Gøril må være kvalitet. Hun utøver sitt yrke med den største respekt og lidenskap og resultatet blir deretter. Med sitt blide og sprudlende vesen, blir fotograferingen en drøm. Hun er også tydelig og vet hva som blir bra, noe som skapet trygghet. Kommunikasjonen har vært helt super både før-, under og etter bryllupet. På tilbudssiden og alltid positiv. Vi er superfornøyd med Gøril og bildene vi sitter igjen med, og kan absloutt anbefale Gøril videre som bryllupsfotograf!

Kjærleik & Augneblink

Det er viktig at de vel ein fotograf som tek den type bilete de likar, om de vil sjå litt meier av mitt arbeid må de gjerne sjå på galleriet under

bottom of page