top of page
Logo2021Orange.png

Hva om det regner på bryllupsdagen?

Ikke få panikk! Muligheter for helt episke bilder dere aldri glømmer... nettopp fordi det regnet.


Wedding couple by the water on a rainy day
Rain on your wedding day


Bryllup blir jo gjerne planlagt ned til den minste detalj, og man vil så gjerne at alt bare blir akkurat sånn som man har det i hodet ... og det er ikke ofte det bildet inkluderer pøse regn ....

Men som man sier i Norge; Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær .... eller noe sånt.

Det stemmer jo stort sett det, men finstasen er kanskje ikke akkurat vanntett ...

 

Som fotograf med base på Vestlandet, er jeg over gjennomsnittet vant med regn (forøvrig kommer jeg fra Brekke som stort sett kan skryte på seg regnrekorder i hytt og pine, så ja, jeg er vant til litt regn), og cluet ligger i ditt mindset. For kanskje er det dårlige klær, men om man er forberedt på å bli litt våt, og kanskje til og med litt skitten, så er det ikke så farlig, for man er all og rede mentalt innstilt på det.

 

Så om det skulle vise seg at det blir litt vått på dagen, så ikke få panikk, det er fortsatt mulig å få de nydeligste bildene, bare dere er villig til å omfavne øyeblikket og nyte det ville og våte.

 

Jeg var så heldig å få fotografere Cathrine og Ole Martin på den store dagen deres, med blå himmel før kirken, trodde vi nesten at vi skulle gå klar, men når det var tid for fotograferingen etterpå åpnet alle slusene seg fra oven, men det stoppet ikke dem, de var så utrolig sporty og ofret det som ofres måtte for å få nydelige biler.

 

Så snakk med fotografen deres, og planlegg for hvordan dere kan/ vil løse det om det skulle regne på den store dagen. Så lenge det er følelser er det alltid vakkert .... uansett om det er sol eller regn.


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page