top of page
Logo2021Orange.png

Planlegge bryllup i utlandet.

5 tips fra en brud som hadde sitt bryllup i Toscana, Italia.


planlgger bryllup i utlandet
Bryllup i Toscana

Å planlegge et bryllup kan på alle måter bli veldig alt oppslukende, og det er nok ikke mindre å tenke på om man velger å ha bryllupet i et annet land. Da kan det være godt med noen gode råd fra en som har vert gjennom det hele. Jeg var så heldig å få være med Odd Rune og Merethe til vakre Toscana for å forevige den store dagen deres, som de feiret med familie og venner i naturskjønne omgivelser, omringet av eldgamle oliventrær. Så jeg spurte Merethe om hun kunne være så snill og dele noen tips og råd for hvordan man får en best mulig opplevelse med bryllup i utlandet.


Merethes tips til deg som drømmer om bryllup i utlandet

  1. Bruk tid på å finne en god bryllupsplanlegger. Gjør Research!

  2. Dersom dere vil gifte dere på en vingård, velg seremonien så sent som mulig på dagen, slik at gjestene kan nyte pool party på dagtid.

  3. Dersom flere unger er med i bryllupet, server en egen barnemiddag til barna før middag for de voksne. Når barna spiser, kan de voksne nyte aperitiff og prosecco!

  4. Inviter gjestene for en hel helg slik at gjestene blir bedre kjent.

  5. Bruk heller penger på lyslenker og lys generelt som lager fin stemning, enn masse blomster. Italia er vakkert i seg selvSammen med bryllupsplanlegger Marianne Iversen grunnlegger av My taste of Tuscany wedding, organiserte de en uforglemmelig opplevelse, ikke bare for seg selv, men også for alle gjestene de delte den nydelige dagen sin med.


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page